Joukkoliikenne

Lahden seudun joukkoliikennelautakunnan pöytäkirjat nähtävillä yleisessä tietoverkossa osoitteessa Lahden kaupungin sivuilla.

Seutuliikenne

Lahden seudun liikenteen (LSL) busseissa käy maksuvälineenä Waltti-kortti, käteinen tai lähimaksu (pankkikortti). Waltti-kortin voi hankkia Orimattilassa S-marketin R-kioskista. Lisätietoa Waltti-kortista saa LSL:n sivuilta.

Linja-autoliikenne

Orimattilan ja Lahden välisen linja-autoliikenteen sekä muun linja-autoliikenteen aikataulu- ja matkatiedot löytyvät matkahuollon sivuilta.

Lahden Seudun Liikenteen linja-autovuorot välillä Lahti-Orimattila-Lahti löytyvät LSL:n kotisivuilta.

Linja-autoliikenteen reittiehdotukset löydät myös liikkujan matka.fi palvelusta, esimerkiksi Orimattila-Lahti-väliltä 

Palvelubussi

Palveluliikenne on yleistä joukkoliikennettä eli palvelu on kaikille avointa. Bussi kiertää Orimattilan taajamassa sekä haja-asutusalueella oheisen aikataulun mukaisesti. Liikennettä ajetaan tilataksilla, johon saadaan tarvittaessa tilaa myös lastenvaunuille sekä pyörätuolille.

Hinnat:
Taajama-alue 0 – 6 km 3.30 eur
Haja-asutusalue 3,60 eur – 5,50 eur
Lapset 4–17-vuotta puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Palvelubussi on maksuton Orimattila Areenalle (uimahalli, kuntosali, kuntoportaat jne.) sekä sieltä pois kaikille yli 65-vuotiaille. Ikä on todistettava kuljettajalle kyytiin nousun yhteydessä.

Bussin voi pysäyttää reitin varrella kättä nostamalla missä tahansa sopivassa paikassa. Keskustassa palvelubussipysäkit ovat näkyvissä linja-autopysäkillä sekä terveyskeskuksessa. Haja-asutusalueella ja soitosta ajettavilla reiteillä kyyti tulee sopia etukäteen soittamalla edellisenä päivänä klo 9-15 suoraan kuljettajalle puh. 044 493 5912. Tarvittaessa kyyti järjestyy näin myös hieman kauempaa runkoreitistä.

Palvelubussin liikennöinnistä vastaa TMT Kuljetus Oy.

Palvelubussin aikataulu ja reittikartat

Liityntäliikenteen aikataulu

Hennan liityntäliikenteen aikataulu PDF-muodossa

Asiointiliikenne Artjärvi-Orimattila

Liikennettä Artjärven alueella hoitaa Artjärven Taksipalvelu Helena Holma. Asiointitarve ilmoitetaan puhelinnumeroon 040 760 2108 tai sähköpostiin helenan.taksi@hotmail.com edellisenä päivänä.

Taksipalvelu

Orimattilan taksikeskuksen yhteystiedot

Orionaukio 2,
16300 Orimattila
puh. 0601 10001

Lisätietoa palveluliikenteestä ja seutulipusta saa sivistystoimen talouspäälliköltä.

 

 

© Orimattila 2024 creative-crue logo