Jokivarren koulu on yksi Orimattilan keskustan alueen lähikouluista.

Koulumme on reilun 500 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa pääosa oppilaista käy koko perusopetuksen – osa aloittaa jo esikoulussa Jokivarren koulun tiloissa. Yleisopetuksen luokkien lisäksi Jokivarren kouluun on keskitetty merkittävä osa Orimattilan luokkamuotoisesta erityisopetuksesta.

Haluamme olla kaikille yhteinen koulu, jossa erilaisuus nähdään rikkautena. Koulu on toiminut nykymuodossaan ja -tiloissaan vuodesta 2003 alkaen. Koulu muodostettiin yhdistämällä Keskuskoulu ja Käkelän erityiskoulu sekä laajentamalla alakoulu koko perusopetuksen kattavaksi yhtenäiskouluksi ikäluokka kerrallaan vuodesta 1998 alkaen.

Koulumme henkilökunta muodostuu yli 40 opettajasta ja yli 20 koulunkäynninohjaajasta. Toimistosihteeri on tärkeä osa kouluyhteisöä ja sen toimivuutta. Lisäksi kouluyhteisön hyvinvoinnista huolehtii joukko muiden palvelualueiden ja hyvinvointialueen ammattilaisia.

Lisää tietoa koulusta ja toiminnasta löydät koulun Peda.net-sivuilta. Linkki sivupalkissa.

Pääasiallinen kodin ja koulun yhteydenpitokanava on Wilma. Wilman kautta löydät myös henkilökunnan puhelinnumerot. Jos sinulla ei vielä on tunnuksia huollettavasi Wilmaan, ole yhteydessä toimistosihteeriin.

© Orimattila 2024 creative-crue logo