Orimattilan uimahalli valmistui vuonna 2022. Uimahalli sijaitsee monipuolisten sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen läheisyydessä Orimattila Areenan yhteydessä.

Uudessa uimahallissa käytetään kulkurannekkeita, jolla pääsee kulkemaan porteista ja jolla lukitaan pukuhuoneen kaappi. Pukuhuonetiloissa on näyttöjä, joista voi tarkastaa oman kaapin numeron. Kertaranneke jätetään uloskäynnin yhteydessä portissa olevaan luukkuun. Sarjalipun käyttäjä ottaa rannekkeen mukaan.

Rakennus on kengätön. Aulassa on hyllyjä ja lukittavia kaappeja, joihin omat kengät voi jättää.

Yhteystiedot

Osoite: Opintie 7B
Kahvio-lipunmyynti: p. 044 781 3576
Uinninvalvojat: p. 044 781 3955

Uimahallin aukioloajat ja hinnasto:

Aukioloajat
Hinnasto

Uimahallin järjestyssäännöt 1.9.2023 alkaen

Tilat ja altaat

Liikuntaesteisten pukuhuone / Perhepukkari
Varattavissa on pukuhuone jossa on muista pukuhuoneista erilliset puku-, pesu-, ja WC-tilat. Tilassa ei ole saunaa. Pukuhuoneen käyttäjä voi saunoa miesten tai naisten pesutiloissa sijaitsevissa saunoissa. Maksuttoman pukuhuoneen saa käyttöönsä varaamalla ajankohdan etukäteen tilavarauspalvelussa ja saapuessaan kuittaamalla uintimaksun uimahallin kassalle.

Iso allas

Pituus: 25 m
Leveys: 13 m
Syvyys: 1,35–1,8 m
Lämpötila: 27 °C
Esteetön: Kyllä

Kuvaus: Uintialtaassa on 5 rataa, joiden kunkin leveys on 2,5 metriä. Altaaseen pääsee perinteisten tikkaiden lisäksi loivia portaita pitkin tai allasnostimella. Syvässä päässä lähtökorokkeet, radoilla matkamittarit ja altaan reunalta on mahdollista lainata vesijuoksuvöitä. Vesiliikunnanohjausta varten altaan matalassa sekä syvässä päässä on ohjaajan kaiteet sekä kiinteä ääneistoisto-/headset -järjestelmä.

Wibit

Talon varustukseen kuuluu myös Wibit -kelluva vesiesterata, joka laitetaan altaaseen yleensä koulujen loma-aikoina. Wibit päivistä ilmoitetaan erikseen. Lue radan säännöt  TÄSTÄ

Opetusallas

Pituus: 12,9 m
Leveys: 5,3 m
Syvyys: 0,6–0,9 m
Lämpötila: 30 °C (lauantaina ja sunnuntaina 32 °C)
Esteetön: Ei
Kuvaus: Molemmissa päissä loivat portaat altaaseen. Vesileluja ja uintivälineitä lainattavissa altaan reunalta. Jätäthän uimavaipan kotiin.

Tenava-allas

Pituus: 8,9 m
Leveys: 2,8 m
Syvyys: 0,3 m
Lämpötila: 30 °C (lauantaina ja sunnuntaina 32 °C)
Esteetön: Ei
Kuvaus: Perheen pienimmille polskijoille tarkoitettu allas, jossa on kiinteästi vettä ampuva kala. Vesileluja lainattavissa altaan reunalla. Jätäthän uimavaipan kotiin.

Monitoimiallas

Pituus: 13,5 m
Leveys: 6 m
Syvyys: 1,2–1,4 m
Lämpötila: 28 °C
Esteetön: Kyllä
Kuvaus: Monitoimiallastilassa on 2kpl niskasuihkuja sekä 4kpl porepisteitä. Altaaseen pääsee normaalien tikkaiden lisäksi loivia portaita pitkin sekä allasnostimella. Virtuaalivesijumppanäyttö: voit valita näytöltä haluamasi vesijumppaohjelman.

HUOM! Tila on poissa yleisestä asiakaskäytöstä ohjattujen vesijumpparyhmien aikana!

© Orimattila 2024 creative-crue logo