Orimattilassa työskentelee senioriohjaaja, joka vastaa kaupungin puolelta ikääntyneen väestön hyvinvoinnin edistämisestä.

Senioriohjaajan tavoitteena on osallistaa mahdollisimman kattavasti Orimattilalaisia ikääntyviä säännöllisesti yhteisen toiminnan, tapahtumien ja retkien kautta sekä ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Senioriohjaaja välittää tietoa, antaa ohjausta ja neuvontaa ikääntyneen arjen eri asioissa.

(esimerkiksi erilaisten lomakkeiden ja hakemusten täyttämisessä, kodin esteettömyys yms)

Senioriohjaaja järjestää joka toinen maanantai klo 12-13 yhteisiä +65v kahveja Järjestötuvalla, jossa keskustelua on luomassa eri puhujia, ikääntymiseen liittyvistä aiheista.

Seniorikerho kokoontuu joka toinen perjantai klo 12–14 yhteisten pelien äärelle Järjestötuvalle. Pelaamaan voit tulla yksin tai kaverin kanssa, seuraa kyllä löytyy ja uusia pelejä.

Senioriohjaajaan voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä ja ehdottaa sinulle mielestä toimintaa, retkeä tai tapahtumaa. Jos koet olevasi yksinäinen, senioriohjaajan mukana ryhmissä tutustut uusiin ihmisiin ja löydät itsellesi seuraa.

Voit sopia myös yksilöajan, jos haluat ohjausta tai neuvontaa. Mikäli tarvitset palvelutarpeenarviointia hyvinvointialueelta, ole yhteydessä ikääntyneiden asiakasohjaukseen.

 

Ota rohkeasti yhteyttä !

Anni Myllylä 0447813991

anni.myllyla@orimattila.fi

© Orimattila 2024 creative-crue logo