Orimattilan kaupungin hallinnoimia kuntosaleja ovat Orimattila Areenan kuntosali sekä Artjärven kuntosali. Kuntosalit ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä (pois lukien pakolliset kuntosalien perussiivousajankohdat).

HUOM! Uimahallin kesäsulun aikana (19.6.-13.8.2023) uimahallin lipunmyynti on suljettu kahta heinäkuun aukiolopäivään lukuun ottamatta. Tutustu kesätauon aikaiseen kuntosalituotteiden ostamisohjeeseen täällä.

Kuntosalien hinnastot

 

Orimattila Areenan kuntosali

Osoite: Opintie 7B

Aukioloajat: katso täältä

Tila: tila jaettavissa kahteen osaan. Painopakallista puolta vuokrataan myös ryhmille ja varausten aikana vain vapaapainoalue käytössä.

Ajantasainen tilavaraustilanne: Timmi Tilavarauskalenteri

Varustus: monipuoliset painopakalliset laitteet, kuntopyörä, juoksumatto, soutulaite, crosstrainer, painonnostolava, monipuoliset vapaapaino- sekä kehonpainoharjoittelun välineet

Kulku tilaan: kuntosalin aukioloaikoina uimahallin pääovesta voimassa olevalla rannekkeella. Rannekkeita voi ladata uimahallin aukioloaikoina kassalta tai aulan itsepalveluautomaatista.

Yhteystiedot: kahvio-/lipunmyynti p. 044 781 3476

Artjärven kuntosali

Osoite: Salmelantie 222, sijaitsee Vuorenmäen liikuntahallin yhteydessä

Aukioloajat: katso täältä

Tila: mitat 6×15 m. Kuntosalia vuokrataan myös ryhmille ja varausten aikana vain vapaapainoalue käytössä.

Ajantasainen tilavaraustilanne: Timmi Tilavarauskalenteri

Varustus: monipuoliset painopakalliset laitteet, pieni vapaapainoalue ja kuntopyörät.

Kulku tilaan: Liikuntahallin pääovesta kuntosalin aukioloaikoina voimassa olevalla rannekkeella. Rannekkeita voi ladata Orimattilan uimahallin aukioloaikoina uimahallin kassalta tai uimahallin aulan itsepalveluautomaatista (osoite Opintie 7B).

© Orimattila 2024 creative-crue logo