Orimattila elää – kiitos yritysten!

Näillä sivuilla esittelemme Orimattilaa työn ja yrittämisen palvelujen kautta. Kerromme Orimattilassa toimivista yrityksistä, avoimista työpaikoista sekä kaupungista työnantajana. Voit tutustua kaupungin hankintoihin sekä avoimiin tarjouspyyntöihin. Sivuilla on myös kaikille avoin ostolaskudata, josta pääset näkemään kuitin tarkkuudella mihin yhteiset verorahat on käytetty.

Haluamme auttaa ja tukea sinua kaikin mahdollisin keinoin perustaessasi uutta yritystä tai harkitessasi olemassa olevan yrityksesi sijoittumista Orimattilaan. Siksi tarjoamme näihin asioihin liittyvistä palveluista tietoa sekä näillä että kehitysyhtiö Ladecin sivuilla. Kerromme miksi meille kannattaa tulla, avaamme Invest In -palvelun ideaa ja tarjoamme linkit esimerkiksi yritystontti- ja toimitilarekistereihin.

Haluamme edistää työllisyyttä. Työllisyyspalvelut ovatkin keskeinen osa kaupungin elinvoimapalveluja. Palvelemme sekä työnhakijoita että työnantajia. Kerromme miten TE25-uudistus etenee ja kuinka sen avulla on tarkoitus tuoda työvoimapalvelut lähemmäksi asiakkaita eli alueella asuvia ihmisiä ja heitä työllistäviä yrityksiä.

Yritys- ja palveluhakemisto on varsin hyödyllinen työkalu monelle. Hakemiston tietojen oikeellisuudesta (esim. osoitteenmuutokset) vastaavat yritykset itse.

Yrittämisen palvelut -osiossa esittelemme yrittäjyyttä harkitseville sekä jo toimiville yrityksille tarjottavia yksittäisiä palveluja tarkemmin. Yritysneuvonta on kaupungin Ladecin kautta tarjoama yrittäjille maksuton palvelu, jota kannattaa hyödyntää jo liiketoiminnan suunnitteluvaiheessa.

Sinä teet bisneksen, mutta me tarjoamme menestyksellesi puitteet.

© Orimattila 2024 creative-crue logo