Yhdessä olemme enemmän!

Kaupungin elinvoima rakennetaan yhdessä. Orimattilassa jo toimivat yritykset sekä niiden taustalla toimivat yrittäjät luovat omalla toimeliaisuudellaan työtä ja taloudellista hyvinvointia. Olemme teistä kiitollisia ja ylpeitä yrityksistänne! Kiitos, että yritätte juuri Orimattilassa!

Kaupunki haluaa strategiansa mukaisesti olla elämän ja yrittämisen yhteistyöalusta. Haluamme olla mahdollistaja, auttaa ja myötävaikuttaa työn tekemisen ja yritystoiminnan edellytyksiin parhaan kykymme ja osaamisemme mukaan. Täällä on hyvin tilaa myös uusille tulijoille: perusta uusi yritys tai tuo yrityksesi Orimattilaan!

Yritysten menestys on myös kaupungin menestys: työllisyysvaikutusten lisäksi menestyvien yritysten verotulokertymillä on merkittävä vaikutus kaupungin talouteen ja palvelujen laatuun. Yrityksen tulos merkitsee yhteisöveron muodossa yhtä tulonlähdettä lisää kaupungille, jonka tehtävä on kuntalain mukaan ”edistää asukkaidensa hyvinvointia ja alueensa elinvoimaa sekä järjestää asukkailleen palvelut taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristöllisesti kestävällä tavalla”.

Orimattilan kaupunki on matkalla maakunnan huipulle: haluamme kehittää kotikaupunkiamme niin, että se on entistäkin yritysystävällisempi. Haluamme, että yritykset ja yrittäjät ja kaikki muutkin asukkaat voisivat olla kotipaikastaan aidosti ylpeitä kuljimmepa missä ja kenen seurassa tahansa.

Tervetuloa tutustumaan yrittämisen palveluihin!

© Orimattila 2024 creative-crue logo