Tontit tulijoille, tilat tekijöille!

Oikea sijainnin lisäksi sopivan toimitilan löytyminen on ratkaisevan tärkeää onnistuneen liiketoiminnan aikaansaamiseksi. Olitpa sitten verkkokauppaa pyörittävä yksinyrittäjä, ketjuun kuuluva kivijalkakauppias tai mitä tahansa liike-, tuotanto- tai varastotilaa tarvitseva, me autamme sinua löytämään liiketoimintaasi parhaiten palvelevat tontit ja toimitilaratkaisut.

Orimattilassa myynnissä tai vuokrattavana olevat toimitilat löydät helpoimmin Lahden seudun toimitilahakemistosta. Jos sinulla puolestaan on sellaista toimitilaa, jota et itse tarvitse ja olet valmis myymään tai vuokraamaan sen, jätä ilmoitus siitä heti oheiseen hakemistoon.

Jos olet kiinnostunut rakentamaan uutta toimitilaa, tutustu ensin Orimattilan yritystontteihin ja mietitään sitten yhdessä miten voisimme auttaa hankkeesi toteuttamisessa. Meillä on hyvät verkostot niin paikallisiin kuin valtakunnallisiin rakennusalan toimijoihin. Tarvittaessa autamme myös sopijan rahoittajan tai kiinteistösijoittajan etsinnässä. Ladec auttaa investointien tukimahdollisuuksien kartoittamisessa.

Kerro tarpeesi, teemme yhdessä parhaamme etsiäksemme sinulle ratkaisun. Tavoitteemme on, että tonteista tai tiloista ei ainakaan jää homma meillä kiinni!

© Orimattila 2024 creative-crue logo