Tule yrittämään Orimattilaan!

Meillä on tarjota yrityksensä sijoittumista harkitsevalle monenlaisia palveluja, yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n kanssa järjestettynä.

Autamme arkisissa asioissa, mutta tarjoamme myös kattavampia palveluja ihan yrityksen omien tarpeiden mukaan räätälöitynä. Ladecin tuotteistama All inclusive -palvelupaketti on yrittäjälle maksuton, eikä se sido yritystä vielä mihinkään.

Lahden seutu on Suomen suurimpia kasvukeskuksia. Keskeinen sijainti, monipuolinen elinkeinoelämä ja yhteisölliset yritysverkostot luovat kasvun mahdollisuuksia. Sijainti kasvavien markkinoiden läheisyydessä tekee myös Orimattilasta Päijät-Hämeen eteläisimpänä kuntana erittäin houkuttelevan ympäristön sekä pienille että suurille eri toimialojen yrityksille. Meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä!

Miten homma sitten etenee käytännössä? Ladecin asiantuntijoiden johdolla valjastamme yrityksellesi asiantuntijatiimin, joka vastaa käytännön asioiden sujumisesta. Lisätietoja Invest In- sijoittumispalveluista saat myös suoraan Ladecin palvelunumerosta p. 044 702 2700.

Voit olla hyvin yhteydessä myös suoraan meihin Orimattilan kaupungin ihmisiin. Olemme sinua varten. Yhteystiedot löydät oheisesta palkista.

 

© Orimattila 2024 creative-crue logo