Työvalmennuspalvelut Duunari, Kärrysepäntie 1

DUUNARI

Kohti työelämää tai opintoja

Orimattilan työvalmennuspalelut Duunari on työelämään ja opintoihin suuntaava palvelu. Duunari tarjoaa työkokeilua ja palkkatuettua työtä 17-29-vuotiaille työttömille työnhakijoille ja se sopii hyvin omaa uraa etsivälle tai ammattitaitoa täydentävälle. Valmennusjakson aikana valmentautuja kehittää omia työelämä- ja opiskeluvalmiuksiaan. Tarjolla on erilaisia koulutuksia, joissa pääsee päivittämään oman CV:n ja harjoittelemaan työnhakutaitoja. Duunarin omalta yksilövalmentajalta saa tukea asioiden hoitoon ja apua selkiyttämään omia tulevaisuudensuunnitelmiaan.

”Sain tosi paljon uusia ajatuksia, luottamusta ihmisiin ja itseeni.”

Duunarissa työtehtävät tehdään Visiossa, Raflassa ja Rempalla, joista jokainen on suuntautunut eri alojen työtehtäviin

Visio

Valmentautuja saa monipuolisesti tietoa eri aloista ja pääsee kokeilemaan kiinnostavia työtehtäviä. Visio vastaanottaa erilaisia tilaustöitä mm. kaupungin taide- ja kulttuuri- sekä hyvinvointitoimialoita. Valmentautuja oppii töiden suunnittelua, erilaisia käsityötekniikoita ja visuaalisuutta vaativia työtehtäviä. Visiossa pääsee tutustumaan myös erilaisiin tapahtuman tuottamiseen liittyviin projekteihin.

Rafla

Valmentautuja pääsee valmistamaan lounasruokia, kahvilatuotteita ja kaupungin sisäisä asiakastilaustöitä. Työtehtävät sisältävät myös erilaisia luovia projekteja kansainvälisten ruokakulttuurien sekä ajankohtaisten teemojen parissa. Raflassa valmentautuja oppii arkea helpottavia ja ammatillisia taitoja.

Remppa

Rempalta saa tärkeää työkokemusta monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä ympäri Orimattilaa. Rempan omissa tiloissa valmistetaan, huolletaan ja pintakäsitellään puutuotteita sekä tehdään ryhmäprojekteja tuotevalistuksen parissa.

 

Tervetuloa DUUNARILLE!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, joko sähköpostitse ja jätä yhteystietosi tai soita tai laita tekstiviesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@orimattila.fi

 

 

© Orimattila 2024 creative-crue logo