Orimattilassa edistetään kävelyä ja pyöräilyä – vastaa kyselyyn ja vaikuta liikkumiseen kaupungissa

Orimattilan kaupunki on käynnistänyt kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman laatimisen. Edistämisohjelman tavoitteita ovat jalankulun ja pyöräilyn tarpeiden tunnistaminen sekä olosuhteiden parantaminen Orimattilassa.

Edistämisohjelmassa asetetaan pitkän aikavälin visio ja tavoitteet kävelyn ja pyöräilylle edistämiselle sekä koostetaan keskeisimmät ja vaikuttavimmat toimenpiteet lähivuosien toimenpideohjelmaksi. Edistämisohjelma valmistuu syksyllä 2024.

Kokemuksia kävelystä ja pyöräilystä selvitetään kaikille avoimella kyselyllä

Kyselyssä on omat osionsa kävelylle ja pyöräilylle sekä karttapalautemahdollisuus. Kyselyllä selvitetään mm. tyytyväisyyttä nykyisiin olosuhteisiin sekä liikkumistottumuksia. Karttapalautetta voi antaa mieluisista ja kehitettävistä paikoista sekä kertoa reittien kehittämistarpeista, kuten reittien jatkuvuudesta, laadusta, kunnossapidosta tai turvallisuudesta.

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa osaltasi oman asuinympäristösi liikkumisolosuhteisiin. Kyselyn avulla saadaan tärkeää tietoa kävelyn ja pyöräilyn nykyisistä olosuhteista ja kehittämistarpeista. Kysely on avoinna 5.5.2024 saakka.

Kyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa: https://app.maptionnaire.com/q/3jf3kuh8uc63

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 2 kappaletta 10 kerran kaupungin uimahalli + kuntosali kortteja.

Lisätiedot:
Mari Kauppinen, Orimattilan kaupunki (etunimi.sukunimi@orimattila.fi)
Tapio Kinnunen, Ramboll Finland Oy (etunimi.sukunimi@ramboll.fi)

© Orimattila 2024 creative-crue logo