Hyppää sisältöön

kuvituskuva shakkipeli1600x300x72

 

Orimattilan kaupungin avoimet työpaikat löytyvät Kuntarekryn sivuilta ja siihen pääsee tästä

Siivoojia ja ravitsemistyöntekijöitä

Kaupungin ateria- ja puhtauspalveluissa on haettavana 13.6.2019 klo 15.00 mennessä neljä siivoojan ja kolme ravitsemistyöntekijän työtyötehtävää.

Työt alkavat pääsääntöisesti 9.8.2021.

Siivoojan työtehtävät ovat kokopäiväisiä, työaika on 38,25 t/vko. Kelpoisuusehtona työhön on siivousalan tutkinto tai vastaavat käytännössä hankitut tiedot ja taidot. Työpisteet ovat Orimattilan alueella.

Ravitsemistyöntekijän työtehtävistä yksi on kokoaikainen, työaika on 38,25 t/vko. Kaksi muuta työsuhdetta ovat kestoltaan 30 t/vko (Luhtikylän koulu) ja 35 t/vko (Hennan päiväkoti). Kelpoisuusehtoina työhön ovat catering-alan tutkinto tai vastaava käytännössä hankittu osaaminen sekä hygieniapassi. Ravitsemistyöntekijän työhön kuuluu myös tilojen siivousta. Tarvittaessa opetamme siivoustyöhön.

Tehtävissä edellytetään hyviä ryhmätyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista, huolellista ja reipasta työotetta. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista esitettävä varaukseton lääkärintodistus terveydentilastaan. Kun kyseessä on työskentely lasten ja nuorten parissa, tulee toimittaa rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kokoaikaisen siivoojan tai ravitsemistyöntekijän palkka on 2.109,54 €/kk, jonka lisäksi tulevat määrävuosilisät hakijan työkokemuksen mukaan. Ravitsemistyöntekijän työhön kuuluu ateriaetu.

Työsuhteissa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Työssä noudatettava työehtosopimus on KvTes.

Työtehtävät ovat haettavissa Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Ravitsemistyöntekijä 

Siivooja

Lisätietoja: Ruokapalvelupäällikkö Elina Lempiäinen p. 040 837 8678,

-----

Hallintosihteeri

Toimitilajohtajan virka avoinna hakuaikaa jatkettu

 

Etsi Orimattilan seudun avoimia työpaikkoja myös täältä:
Duunitori
Te-palvelut
Indeed

 

Rekryvideo