Löydä omanlaisesi elämä Orimattilasta

Elämää oosta aahan. Se kuvastaa sitä, mitä me olemme, hyvän elämän aineksia oosta aahan, ja matkaa, jonka me sinne taitamme – täynnä ihmetystä ja ihastelua. Elämä, ihmisen paras aika, eletään oon ja aan välissä.

Orimattilassa on omalaatuista vetovoimaa. Sen ovat tienneet jo ensimmäiset suomalaiset, jotka asettuivat yli 10 000 vuotta sitten asumaan kauniille törmällemme. Olemme osanneet tehdä paljon oikein vuosien saatossa ja pysyneet aivan omanlaisena kotina mukavalle määrälle orimattilalaisia. Välillä meitä on moitittu liiasta tuumailusta, mutta olemme pikemminkin pelanneet varman päälle yhteistä hyvää rakentaessa.

Suuntamme on kristallinkirkas: rakennamme Päijät-Hämeen parasta asuinpaikkaa nykyisille ja tuleville orimattilalaisille.

Meiltä löytyy paikka myös juuri sinulle, etsit sitten luonnonrauhaa tai kotia palveluiden ääreltä.

Tutustu kohokohtiimme alta löytyvien linkkien avulla.

Kolme lasta keskustelevat taideteosten äärellä.

Orimattilan taidemuseo

Orimattilan Taidemuseo on tunnelmallinen ja monipuolinen kohde, jossa kävijää odottaa lumoava kokoelma kotimaista kuvataidetta.

Museon sydämen muodostavat taidesäätiö Ilmari ja Toini Wall-Hakalan vaikuttavat kokoelmat. Taidehistoriallisesti merkittävä kokonaisuus esittelee kotimaisen taiteen suuret nimet 1800–1900-lukujen vaihteeseen painottuen.

Orimattilan Taidemuseo

Uimahalli

Orimattilan uimahalli valmistui vuonna 2022. Uimahalli sijaitsee monipuolisten sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen läheisyydessä Orimattila Areenan yhteydessä. Hallimme tarjoaa loistavat vesiliikuntamahdollisuudet ikään ja kuntoon katsomatta.

Uimahalli
Ilmakuva keskustasta

Vapaat tontit

Meiltä Orimattilasta löytyy jokaiselle sopiva paikka rakentaa.

Orimattilassa on tarjolla pikkasen parempia tontteja asua unelmiesi kodissa joko palveluiden äärellä tai kylämaisemassa.

Orimattilasta on lyhyt matka naapuriimme Lahteen ja nopeat yhteydet myös pääkaupunkiseudulle.

Omakotitontit

Tutustu myös Orimattilassa myynnissä oleviin asuntoihin Etuovessa tai Oikotiellä

Samoissa palveluissa voit etsiä myös yksityisiä vuokra-asuntoja tai tutustua Orimattilan kaupungin vuokra-asuntoihin.

© Orimattila 2024 creative-crue logo