Hyppää sisältöön

kuvituskuva tyollisyyspalvelut 1600x300

Yrittäjänä Orimattilassa et ole yksin. Yrittäjäyhdistykset Orimattilan Yrittäjät ry, Orimattilan Pienyrittäjät sekä Orimattilan maataloustuottajien yhdistys takaavat, että yrittäminen Orimattilassa tarkoittaa tukiverkostoja, synergiaa, valvottuja etuja sekä aktiivista yhteistä toimintaa.

Orimattilan Yrittäjät

Orimattilan Yrittäjät on vuonna 1933 perustettu Suomen Yrittäjien paikallisjärjestö, joka tarjoaa verkostoitumis-, koulutus- ja edunvalvontapalveluita kaikenkokoisille paikallisille yrityksille eri toimialoilta. Yhdistys on ketterä paikallinen toimija, jonka aktiivinen hallitus ja yli 300 henkilön jäsenistö ei pelkää kääriä hihojaan paikallisten yritysten toimintaedellytyksien parantamiseksi.

Yhdessä tekeminen korostuukin erilaisissa jäsentapahtumissa, koulutuksissa, verkostoitumismatkoilla ja ajankohtaistilaisuuksissa, jotka löytyvät Suomen yrittäjien kotisivujen tapahtumakalenterista.

Jäsenenä olet tervetullut kuulemaan ajankohtaisista asioista kaikille avoimiin aamupalatilaisuuksiin sekä verkostoitumaan vaikkapa jäseniltaan, grillikauden avajaisiin, pikkujouluristeilylle tai vähän pidemmälle ekskursiolle Suomen rajojen taa. Voit vahvistaa osaamistasi laadukkailla paikallisilla tai aluejärjestö Päijät-Hämeen Yrittäjien järjestämillä koulutustilaisuuksilla, seminaareilla ja kursseilla.

Orimattilan Yrittäjät tekee myös arvokasta kuntatason asiantuntijatyötä ajaakseen yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja mm. tuomalla elinkeinoelämän näkökulmia kaupungin elinkeinotyöryhmän toimintaan, antamalla kunnalliseen ja maakunnalliseen päätöksentekoon liittyviä yrittäjälähtöisiä lausuntoja sekä järjestämällä säännöllisiä yritysvierailuja kaupungin johdon kanssa. Yhdistys tekee myös tiivistä yhteistyötä paikallisten oppilaitosten ja kaupungin työllisyyspalveluverkoston kanssa yrittäjäkasvatuksen edistämiseksi kouluissa sekä vapaan työvoiman ja työllistävien yritysten yhteen saattamiseksi.

Orimattilan Yrittäjien jäsenillä on käytössään Suomen Yrittäjien erittäin suosittu maksuton neuvontapalvelu, jonka kautta yrittäjä saa apua laidasta laitaan niin juridisiin, verotuksellisisiin kuin taloushallinnollisiinkin ongelmiin. Eikä pidä unohtaa esim. valtakunnallista huipputason edunvalvontaa, valtakunnallisia ja paikallisia jäsenetuja sekä jäsenmaksuun kuuluvia Yrittäjäsanomia ja Yrittäjälehteä!

Orimattilan Yrittäjien verkkosivut

MTK Orimattila

Orimattilan maataloustuottajien yhdistys on perustettu 1917. Se on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja. Jäseniä yhdistyksessä on 860 ja jäsentiloja 450.

MTK Orimattila toimii maaseudun elinkeinojen ja elävän maaseudun puolesta. Toimintaan kuuluu kokouksia, kursseja ja vapaa-ajan tapahtumia, joissa virkistytään ja tavataan ammattiveljiä ja -sisaria.

MTK Orimattilan Maaseutunuoret on yhdistys alle 35-vuotiaille. Maaseutunuoret tekevät opinto- ja tutustumismatkoja ja järjestävät juhlia ja tapahtumia.

MTK Orimattilan verkkosivut