Hyppää sisältöön

Hennan tuuliharja ilmakuva 1600x300x72

Tervetuloa yrittäjäksi Orimattilaan!

Orimattila story

Lue Hiomapojat Oy:n tarina täältä :
Suora linkki artikkeliin Orimattila_Hiomapojat

Orimattila on kehittyvä maaseutukaupunki metropolialueella. Meillä on hyvät mahdollisuudet yrittämiselle. Orimattilan sijainti on keskeinen ja meiltä on sujuvat liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle sekä eri puolille eteläistä Suomea. Runsaan 16 000 asukkaan Orimattila on osa reilun 200 000 asukkaan Päijät-Hämettä.

Orimattilassa on tarjolla kohtuuhintaisia yritystontteja, toimitiloja ja liikehuoneistoja pienten ja suurten yritysten tarpeisiin. Tarjontaa löytyy kaupungin sekä yksityisten omistajien puolelta.

Voit etsiä toimitilaa tai laittaa ilmoituksen omasta vapaasta tilastasi tänne TOIMITILAT

 Lisäksi Orimattila tarjoaa yrittäjille loistavat tukiverkostot aktiivisten yrittäjäyhdistysten kautta. Myös kaupungin oma elinkeinotoimi, työllisyysyksikkö sekä seudun yhteinen kehittämisyhtiö Ladec ovat apunasi.

Tutustu Lahden seutuun VisitLahti

Yrityspalvelut Orimattilan seudulla:

Ladec Lahden seudun kehitys
Orimattilan työllisyyspalvelu
Vuokrattavat tilat kokouksia ja tapahtumia varten
Eteläisen Päijät-Hämeen maaseudun kehittämisyhdistys, Etpähä ry

Orimattilan työllisyyspalvelu
Työllisyyspalvelujen tavoitteena on Orimattilan työllisyyden edistäminen, orimattilalaisten työttömien osallisuuden lisääminen ja työllisyyspalveluverkoston yhteistyön vahvistaminen. Orimattilan kaupungin työllisyyspalveluyksikkö yhdistää työntekijän ja -antajan.

Etpähä ry, Eteläisen Päijät-Hämeen maaseudun kehittämisyhdistys
Etpähän tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää maaseudun asuinoloja yhdessä maaseudun asukkaiden kanssa. Yhdistyksen toiminta-alue kattaa Hollolan, Hämeenkosken, Kärkölän ja Nastolan kunnat sekä Orimattilan kaupungin.

LEADER-toimisto on neuvontapiste, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa hanketoiminnan pulmissa. Apua saa esimerkiksi: idean kehittelyssä ja hankkeistuksessa, oikean rahoituslähteen löytämisessä, rahoitushakemuksen ja liitteiden laatimisessa, hankkeen toteutuksen ohjauksessa, maksatuspapereiden ja raporttien tarkistuksessa, yhteyksissä kuntiin ja alueviranomaisiin.

Ladec 

LADEC esite 2019 FI kansi 600px


Yrittäminen Orimattilassa tarkoittaa yhteistyötä myös Ladecin kanssa - aina niin halutessasi. Lahden Seudun Kehitys LADECin tehtävänä on kehittää seudun elinkeinoelämän kasvun edellytyksiä, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta. Orimattilan kaupunki ostaa kaiken kattavat yrityspalvelut yrittäjille tai yrittäjyyttä suunnitteleville Lahden Seudun Kehitys Oy:ltä.

 

LADEC tarjoaa orimattilalaisille yrityksille monipuolisia yrittäjyys-, sijoittumis- sekä kasvu- ja kehittämispalveluita, jotka kattavat yrityksen elinkaaren eri vaiheet.
Yrityspalvelut tavoitat palvelunumerosta 044 702 2700.

Orimattilan yhteyshenkilönä LADECissa toimii

Liiketoimintakehittäjä Jari Eskola.

Puh. +358 40 821 6403

Ladec