Hyppää sisältöön

Harkitsetko yrityksellesi uutta sijaintia?

Tule hyvä ihminen Orimattilaan.

Täällä meillä nimittäin tajutaan yrittämisen päälle. Siitä osoituksena toimii mm. Päijät-Hämeen yrittäjien meille myöntämä palkinto viime vuodelta. Kaavoituksenkaan kanssa meillä ei ongelmia tule. Kaavat on tehty muutettavaksi, yritysten tarpeiden mukaan. Ja meillä ei siinä puuhassa kauan nokka tuhise. Siitä osoituksena esimerkiksi alla esitelty projekti. Kurkkaa myös muita yrittäjätarinoita täältä.

Kumppanuuskaava

Kaavoittamisen sujuvuuteen haluamme panostaa tulevaisuudessakin. Siksi etsimme kumppaniyrityksiä tekemään asemakaavaa seitsemän hehtaarin alueelle Pennalaan. Kun yritykset lähtevät mukaan jo kaavoitusvaiheessa, voidaan tonteista tehdä juuri yritysten tarpeita vastaavia.

Meille ei riitä kuitenkaan se, että saamme tehtyä sinulle sopivan tontin. Haluamme löytää kanssasi yhdessä ratkaisut kasvutarinaasi. Tarjoamme sinulle kaiken tukemme matkallasi menestykseen.

Tästä projektista voit lukea lisää täältä.

"Sanokaa Orimattila, kun haluatte hynää"

Se on totta. Yritykselle Orimattilaan sijoittuminen on pelkkää tienestiä. On nimittäin laskettu, että Orimattilassa yrityksen pyörittäminen on kustannuksiltaan 30% halvempaa kuin pääkaupunkiseudulla. Tonttien hinnat vaihtelevat 4–6 euron väliltä neliöltä, esirakennettuna 11 euroa. Tontit kartalla löydät täältä.

Tarkemmat tiedot tonteista löytyvät sähköisestä tonttipalvelusta.

Tunti Helsinkiin

Silti tästä ei aja Helsinkiin kuin tunnin verran, moottoritietä pitkin. Esimerkiksi Pennalan yritysalueelta motarin rampille porhaltaa 4 minuutissa.

 

Ota yhteyttä kaupunginjohtajaamme Kalleen ja kerro, millaisia tarpeita
sinulla toimipaikallesi olisi.

 

Kalle1 1

Kalle Larsson                                                    

Postia                 

Soita                 

Tutustu Pennalaan myös Lahti Business Regionin sivuilla.