Hyppää sisältöön

Orimattilan keskustan ilmakuva 2016 1600x300

Työllisyyspalveluiden tavoitteena on työllistymistä edistävien palveluiden järjestäminen ja kehittäminen, vastuullisen työllisyyspolitiikan edistäminen, työttömien työmarkkina-aseman ja toimeentulon parantaminen sekä työttömyydestä kaupungille aiheutuvien kustannusten kasvun ehkäiseminen. Sekä työnantajan/yrityksen työvoimatarpeiden täyttymisen edistäminen.

Etsitkö tarjoamallesi työlle tekijää?

Kaipaat neuvoa, tukea tai konkreettista apua esim. työkokeilu/palkkatuki ym. lomakkeiden täyttöön?

Yrittäjille ja muille työnantajille palveluneuvontaa mm.
• Orimattila-lisän hakemiseen
• työntekijöiden rekrytointiin palkkatuella ja työkokeiluna
• palkkatuetun henkilön edelleen sijoittamiseen yritykseen

Voit olla yhteydessä myös oppisopimukseen liittyvissä asioissa.

Missä tahansa työllistämiseen liittyvässä asiassa voit ottaa yhteyttä työllisyysvastaava

Jaana Lindholm
040 508 0210

etunimi.sukunimi(at)orimattila.fi

Työllistämisen Orimattila-lisä

Työllistämisen Orimattila-lisä on työnantajalle myönnettävä harkinnanvarainen tuki, jota voidaan osoittaa työttömänä työnhakijana olevan orimattilalaisen henkilön palkkauskustannuksiin. Tuki voidaan myöntää yritykselle, yhdistykselle, säätiölle, kunnalle tai kuntayhtymälle. Tuen määrä on enintään 250,00 €/kk/henkilö tai korotettuna tietyin ehdoin enintään 400€/kk/henkilö.

Orimattila-lisän hakeminen ei edellytä te-toimiston maksaman palkkatuen saamista, jos työllistyvän henkilön ja työnantajan edellytykset tuen saamiselle muutoin täyttyvät.

Tutustu Orimattila-lisän perusteisiin ja hakuprosessiin.

Orimattila-lisän ohjeet

Orimattila lisän hakemus

 

Palkkatuetun henkilön edelleensijoittaminen yritykseen

Orimattilan kaupunki tarjoaa, osana työllisyydenhoitoa, palkkatuetun henkilön edelleensijoittamista yrityksiin. Kaupunki (varsinainen työnantaja) palkkaa työntekijän, joka on saanut vähintään 300 päivää työmarkkinatukea ja jolla on palkkatukioikeus ja sijoittaa hänet yritykseen (käyttäjäyritys). Edelleensijoittaminen on harkinnanvarainen ja sitä voidaan myöntää edelleensijoittamiseen varatun määrärahan puitteissa.

Palkkatuetun henkilön edelleensijoittaminen yritykseen

 

Nuorten kesätyöllistämisen tuki

Orimattilan kaupunki tukee orimattilalaisten 15-25-vuotiaiden nuorten työllistämistä yrityksissä, yhdistyksissä ja yksityisillä työnantajilla harkinnanvaraisella kesätyöllistämisen tuella. Tuki maksetaan vahvistetun määrärahan puitteissa. Tuen suuruus on 200 euroa/kk.

Nuorten kesätyöllistämistuen perusteet ja hakemus