Hyppää sisältöön

header kuvana2

 

Orimattila on 30 % pääkaupunkiseutua edullisempi paikka yrityksellesi.

Rakennusmääräykset joustavat tarpeittesi mukaan ja Helsinkiin pääset tunnissa.

Nappi

 

 

 

                     Helsinki

                  

 

 

 

 

 

 

Heppa2

            

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaava

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJI 0215min

Tietoa alueesta

Tarjolla on erittäin suuria tontteja.

Monimuotoisen teollisen toiminnan harjoit­taminen on mahdollista ilman tiukkoja ympäristömääräyksiä. Tontit eivät sijaitse
pohja­ve­sia­lueella.

NappiLueLisaa

 

Miksi sijoittua Orimattilaan?

Tonttien pinta-alat sovitettavissa yrityksesi tarpeisiinIcon awesome building

 

Icon map electrician

Vahva energiainfra: sähkö, kaukolämpö, kaasu

 

Icon awesome map marked alt

Keskeinen sijainti = hyvä työvoiman saatavuus

 header kuvana3

Yritystarinat

Orfer Oy

Ruskovilla Oy

Messinkitien kaavamuutos

BMI Group

Kuinka homma etenee?

Steppi1

Steppi2

Steppi3

 

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä, niin laitetaan homma käyntiin.

NappiSposti  NappiSoita

 

Pennalan tontit

PennalaTontitKartta

Miksi sijoittua Orimattilaan?

Pennalan yrity­salueen sijainti Lahden eteläpuolella, 4 km päässä Helsinki-Lahti-moottoritien liittymästä, on huippuhyvä; Helsinkiin noin tunnin matka ja etäisyydet Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentokentälle sekä esimerkiksi Vuosaareen satamaan lyhyet ja erittäin sujuvat.

Alueella on mm. Postin logis­tiik­kakeskus, Ormax Monier ja ALLU Finland.

Tarjolla on erittäin suuria tontteja.

Monimuotoisen teollisen toiminnan harjoit­taminen on mahdollista ilman tiukkoja ympäristömääräyksiä. Tontit eivät sijaitse pohja­ve­sia­lueella.

Tiesitkö muuten, että Orimattila on tutkitusti jopa 30 % pääkaupunkiseutua edullisempi paikka yrittää? 

Vuoden yritysystävällisin teko 2022 -palkinto Orimattilalle!

Logo yritysystavallisin teko 2022Orimattilan kaupunki on saanut Päijät-Hämeen yritysystävällisin teko 2022 -palkinnon. Päijät-Hämeen yritysystävällisin teko -kilpailussa kunnat saivat ilmoittaa oman tekonsa, jolla halusivat osallistua kilpaan. Kolmatta kertaa järjestettyyn kisaan osallistui viisi päijäthämäläistä kuntaa.

Kilpailun valintaraati päätti valita voittajateoksi Orimattilan kaupungin Sampolan teollisuusalueen kaavamuutoksen. Raadin mielestä Orimattilan teko on yritysmyönteisyydessään konkreettinen ja sen vaikutukset kaupungin työllisyydelle ja pitovoimalle ovat merkittävät. Raati kiitti sitä, että teko tuo esille kunnan ketteryyden usein hitaaksi koetussa kaavoituksessa ja että prosessi on ollut yrityksille helppo ja selkeä. Teko voi olla hyvänä esimerkkinä muillekin kunnille ja sen välittömät vaikutukset näkyvät heti. Valintaraati koostui Päijät-Hämeen Liiton, Suomen Yrittäjien ja Päijät-Hämeen Yrittäjien edustajista sekä kahden päijäthämäläisen yrityksen edustajista.

Kilpailun avulla halutaan nostaa esiin Päijät-Hämeen kuntien yritysystävällisiä tekoja ja auttaa kuntia tunnistamaan yrittäjien arjen kannalta oleellisia toimintamalleja ja mahdollisia kehityskohteita.

– Kunta, joka päätöksenteossaan ja toimissaan huomioi yritysvaikutukset, on houkutteleva sijoittumispaikka yrityksille. Yritystoiminnan edellytysten kehittäminen on kunnalta pitkäjänteistä, sinnikkyyttä vaativaa työtä, jolla synnytettään sitä kipeästi tarvittua veto- ja pitovoimaa alueelle. Haluamme tällä vuosittaisella kilpailulla kannustaa ja tukea kuntia tässä työssä, toteaa Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo.

Orimattilan kaupungille luovutettiin kunniakirja teosta torstaina 1.12.2022 Päijät-Hämeen Yrittäjien syyskokouksen yhteydessä Lahdessa. Valintaraadin puheenjohtaja, maakuntajohtaja Niina Pautola-Molin jakaman palkinnon vastaanotti Orimattilan kaupunginjohtaja Kalle Larsson.

Vuonna 2020 ensimmäistä kertaa järjestetty Päijät-Hämeen yritysystävällisin teko -kilpailu on osa Päijät-Hämeen Yrittäjien seudullista vaikuttamistyötä yrittäjyyden puolesta.