Hyppää sisältöön

Orimattilan urheilukeskuksessa perheet1600x300x72

Tervetuloa Orimattilan toreille! Orimattilassa on kaksi torialuetta: keskustaajaman tori, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, pääkadun Erkontien yhteydessä ja Artjärven tori Artjärven taajamassa. Toreilla on toimintaa ympäri vuoden. Orimattilan torilla tärkeimpiä tapahtumia vuosittain ovat Elomarkkinat ja joulukadun avajaiset.

Aukioloajat

Kesäaika: toukokuu - syyskuu: ma - la klo 7.00 - 14.00  ja kesäkuu - syyskuu iltatori: ke klo 16.00 - 20.0.

Talviaika: lokakuu - huhtikuu: ma - la klo 8.00 - 14.00.

Artjärvellä lisäksi kesätori perjantai-iltaisin.

Ajat ovat torin virallisia aukioloaikoja, mutta mikäli torikauppias on halukas jatkamaan kaupantekoa, on hänellä siihen mahdollisuus virallisen toriajan jälkeenkin.

Toripaikkojen varaus

Torimyyntiä varten tulee tehdä paikkavaraus nimellä ja yhteystiedoilla. Elintarvikkeiden mynnistä on lisäksi tehtävä erillinen ilmoitus varauksen yhteydessä. Paikka on maksuton. Toripaikat ovat suuruudeltaan noin 16 m². Toripaikkavarauksen voi tehdä kaupungin nettisivuilla täällä. Torimyynnin sijoittelussa tulee huomioida, että ympäröivät kulkualueet pysyvät vapaina kevyelle liiketeelle. Toripaikkakartta löytyy pdf täältä. (38 KB)

Sähköpistokkeiden sekä roska-astian avaimet saat käyttöösi kuittausta vastaan kaupungintalon neuvonnosta (Erkontie 9) kaupungintalon aukioloaikoina.

 

Artjärven torilla toripaikkoja ei varata.

Kunnossapito

Torialueiden ylläpidosta vastaa Viherpalvelu Hyvönen Oy 020 710 9311 tai sähköpostilla osoitteeseen .

Linkit:

Tule torille!

Toripaikkavaraus