Hyppää sisältöön

kuvituskuva shakkipeli1600x300x72

Kuntalain mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastuksen järjestämistä varten. Lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Tarkastuslautakunnan on valmisteltava valtuuston päätettäväksi hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat sekä arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet toteutuneet.

Vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan ei ole kunnanhallituksen jäsen, kunnanhallituksen jäseneen tai kunnanjohtajaan hallintomenettelylain 10 §:n 2. momentissa tarkoitetussa suhteessa oleva henkilö (lähisukulainen) tai kuntaan tai kunnan määräämisvallassa olevaan yhteisöön tai säätiöön pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö eikä henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen.

Orimattilan kaupungin tarkastuslautakunnassa on 5 jäsentä, joista valtuusto valitsee puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen.

Puheenjohtaja
Juha Aalto (KOK)
Harjuntie 15, 16270 Villikkala
050 564 3847

Varapuheenjohtaja
Kirsti Laatunen (SDP)
kirsti.laatunen(at)orimattila.fi

Jäsenet:
Tuija Kosonen (PS)
tuija.kosonen(at)orimattilanperussuomalaiset.fi

Salla Ritala (KESK)

Saku Salminen (VIHR)
045 232 9926

henkilökohtaiset varajäsenet:

Taisto Lautamatti
taisto.lautamatti(at)pp.inet.fi

Jani Malinen

Katja Ikonen

Sanna Rauta

Minna Huttunen