Hyppää sisältöön

Orimattilan varhaiskasvatuksen vakadigi-sivusto on saatu valmiiksi muutaman kuukauden tiiviin uurastuksen jälkeen. Sivusto on yksi Orimattilassa käynnissä olevan varhaiskasvatuksen digihankkeen päätavoitteista ja sen tarkoitus on palvella ihan kaikkia varhaiskasvatuksen digipedagogiikasta kiinnostuneita, huoltajia ja tietenkin ammattilaisia.

Sivustolla pääsee tutustumaan siihen, millaisia mahdollisuuksia digitaalisuus tuo pedagogiikkaan ja millaisin keinoin lasten digitaalisia taitoja voidaan edistää osana varhaiskasvatuksen arkea.

Sivuston on tuottanut Orimattilan varhaiskasvatuksen digihankkeet ja sinne on koottu kaikki se materiaali, josta on koettu olevan hyötyä Orimattilan omalla matkalla digitaalisen osaamisen ja pedagogiikan maailmaan. Vakadigi-sivusto toimii myös päivittyvänä materiaalipankkina.

Digitaaliset taidot ja niihin liittyvä pedagogiikka ovat osa-alue, joka voi olla varhaiskasvatuksen henkilöstöllä hyvin erilaisessa vaiheessa. Siksi myös materiaalia on monenlaista; Orimattilan sivustolla halutaan tarjota matalan kynnyksen vinkkejä, mutta myös yhtä lailla vaikkapa projekti- ja ilmiöpohjaiseen oppimiseen liittyvää materiaalia.

Sivustoon pääset tutustumaan täällä: https://sites.google.com/view/orimattilan-vakadigi/etusivu