Hyppää sisältöön

Orimattilan kaupungin tytäryhtiö Orimattilan Yrityskiinteistöt on myynyt Pennalassa Lahdentien varrella sijaitsevan kiinteistönsä Allu-konsernille. Allu on ollut tiloissa vuokralaisena niiden valmistumisesta vuodesta 2007 asti. Myynnille luvan on antanut Orimattilan kaupunki yhtiön omistajana.

Kiinteistön myynti tuli ajankohtaiseksi osapuolten välisissä keskusteluissa. Orimattilan kaupunginjohtaja Osmo Pieski on tyytyväinen kauppaan.
– Monessakin mielessä kaupan toteutuminen on hyvä asia. Se vastaa alkuperäisen sopimuksen ajatusta, että vuokralainen voi lunastaa tilat itselleen. Kaupan myötä Allu on vahvemmin kiinni Orimattilassa. Yhtiö on ollut merkittävä työllistäjä ja yhteisöveron maksaja ja pidämme yhtiön mielellään Orimattilassa.

Myös yrityksessä kiinteistökauppaan ollaan tyytyväisiä.
– Allun liiketoiminta keskittyy kansainvälisen kauppaan. Tämän kiinteistön ostamisen kautta haluamme turvata toiminnan jatkuvuuden Orimattilassa. Orimattila on alueena meille tärkeä, koska olemme rakentaneet tänne laajan yhteistyöverkoston ja olemme löytäneet osaavat työntekijät lähialueilta. Tarkoitus on kasvattaa ja kehittää toimintaa tällä tavalla jatkossakin, Allun toimitusjohtaja Peter Grönholm kertoo.

Peter Grönholm                              
toimitusjohtaja                                      
ALLU Finland Oy 

Osmo Pieski
kaupunginjohtaja
Orimattilan kaupunki