Hyppää sisältöön

Orimattilassa perusnuorisotyötä jatketaan ja nuorisotila pidetään auki. Toiminnassa noudatetaan turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia. Nuorisotyö tiedottaa nuorisotilan käytännöistä tarkemmin nuoria. Nuorten työpaja jatkaa toimintaansa ja siellä toimintaan sovelletaan toisen asteen koulutuksen ohjeistuksia ja käytäntöjä. Etsivä nuorisotyö jatkaa myös toimintaansa noudattaen koronaohjeistuksia. Koulunuorisotyö jatkuu yläkouluilla noudattaen koulujen ohjeistuksia ja alueellisia suosituksia. 

Liikuntatilojen käyttö rajataan niin, että aikuisten ryhmien toiminnat ja harrastusvuorot perutaan syyskauden loppuun saakka. Kaikki kilpailutoiminta on myös tauolla kaupungin tiloissa 30.11.-14.12.2020. 

Lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua nykymuodossaan turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden. Sekaryhmät, joissa on aikuisia ja lapsia voivat jatkaa toimintaansa niin, että vain lapset osallistuvat. Harrastustiloihin ei saa tulla saattajia mukaan. Vauvauintia ei voi jatkaa. Lasten ja nuorten vuorojen vaihtuessa ohjaajien tulee huolehtia siitä, että ryhmät eivät kohtaa toisiaan. Ulkoilmassa olevia harrastuksia voidaan jatkaa, jos turvavälit toteutuvat aidosti. 

Seurat voivat perua käytössä olevat vuoronsa 30.11.2020 lähtien syyslukukauden loppuun saakka veloituksetta.