Hyppää sisältöön

Vuoden orimattilalainen palkitaan taas marraskuun viimeisenä perjantaina! Ehdotuksia palkittavasta henkilöstä pyydetään tänä vuonna toista kertaa suoraan kaupunkilaisilta.

- Oli hienoa, miten paljon eri tavoin Orimattilaa edustaneita ehdokkaita löysimme viime vuonna kaupunkilaisten avulla, kaupunginjohtaja Osmo Pieski iloitsee.

- Saimme lähes 50 ehdotusta ja niiden joukosta löytyi myös vuoden orimattilalaiseksi valittu Juha Meronen. Toivon, että kaupunkilaisten osallistaminen tuo meille taas uusia, erilaisia näkökulmia, hän jatkaa.

Valitsijaraadin kokoonpano säilyy tänä vuonna samana. Kaupungin nimeämän kahden edustajan ja yrittäjien edustajan lisäksi mukaan valintaa tekemään pääsee nyt toista kertaa edellisen vuoden kaupunkilainen.

Valinta joulukadun avajaisissa

Vuoden orimattilalaiseksi valitaan henkilö, joka on tehnyt kaupunkia tunnetuksi tai työtä orimattilalaisten hyväksy. Oman ehdotuksensa tunnutuksen saajaksi perusteluineen voi jättää netissä https://webropol.com/s/orimattilalainen tai tuoda sen kaupungintalon neuvontaan. Ehdotukset tulee jättää lokakuun loppuun mennessä.

Vuoden kaupunkilainen palkitaan joulukadun avajaisissa perjantaina 27.11. Kello 18 alkavaa tilaisuutta vietetään nyt toisen kerran Varsapuistossa. Yrittäjien musta perjantai järjestetään tänä vuonna verkossa.