Hyppää sisältöön

Orimattilan joulukadun avajaisten yhteydessä julkaistiin Orimattilan vuoden kaupunkilainen. Vuoden kaupunkilainen on valittu ensimmäisen kerran vuonna 1992. Tällä kertaa vuoden kaupunkilaiseksi valittiin Juha Meronen. Juha Meronen on tuonut tunnetuksi toiminnallaan Orimattilaa ja on tukenut paikallista seuratoimintaa. Hänen sydäntä lähellä on urheiluseuratoiminta.

Juha Meronen on tuonut omalla toiminnallaan Orimattilaa tunnetuksi. Juha Meronen on positiivinen henkilö, joka luo ympärilleen positiivista energiaa. Hän on tukenut orimattilalaisten urheiluseurojen joukkueita sekä yhdistyksiä. Hän on vaatimaton, joka toimii periaatteella ”älkää tehkö tästä numeroa”. Hän ehdottomasti ansaitsee tulla valituksi vuoden kaupunkilaiseksi.

Vuoden kaupunkilaisen on valinnut raati, jossa on ollut mukana edustaja Orimattilan Yrittäjistä ja kaupungilta sekä edellinen vuoden kaupunkilainen Pekka Kuosa. Orimattilan Yrittäjistä valintaa oli tekemässä Pirjo-Liisa Virtanen ja kaupungin puolesta Aimo Ryynänen ja Osmo Pieski.

Tänä vuonna kaupunkilaisilla oli ensimmäistä kertaa mahdollisuus ehdottaa vuoden kaupunkilaista. Ehdotuksia saatiin runsaasti, yhteensä 45. Valintaraati seuloi valittavan ehdotettujen henkilöiden joukosta.