Hyppää sisältöön

Mitä sinä haluaisit tehdä ensi kesänä?

Orimattilan kaupunki on kaupunkilaisten pyynnöstä ryhtynyt koordinoimaan tulevan kesän kesätoimintaa. Ajatuksena on kartoittaa, millaista kesätoimintaa lapset, nuoret ja heidän vanhempansa kaipaavat.

- Meillä on monta kesätoimintaa tarjoavaa tahoa, jotka toteuttaisivat mielellään lasten ja nuorten toiveita, nuoriso-ohjaaja Päivi Alakangas iloitsee.

Toiveiden kartoittamisen lisäksi koordinoinnin tavoitteena on pohtia kesätoiminnan aikatauluja.

- Olisi hienoa, jos samalle kohderyhmälle tarjottavat kesätoiminnat olisivat ainakin osittain eri aikaan. Lisäksi toteutamme toimintaa mielellään silloin, kun sille olisi eniten kysyntää, Alakangas pohtii.

Kaupungin nuorisopalvelut on julkaissut yhdessä MLL:n Orimattilan yhdistyksen, Ampun 4H-yhdistyksen, Orimattilan Jymyn, Orimattilan Taideyhdistyksen ja Heinämaan Pitsinkutojien kanssa kyselyn, jossa kartoitetaan lasten, nuorten ja perheiden toiveita.

Mukana olevat yhdistykset käyvät tammikuussa toiveet yhdessä läpi.

- Tavoitteenamme on, että yhä useampi kesätoimintaa kaipaava lapsi, nuori tai perhe löytäisi ensi kesänä itselleen sopivaa tekemistä, Alakangas tiivistää.

Kysely löytyy osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/C372D759E0D83FD4 ja siihen toivotaan vastauksia marraskuun loppuun mennessä.