Hyppää sisältöön

Vuoden orimattilalainen palkitaan taas marraskuun viimeisenä perjantaina! Ehdotuksia palkittavasta henkilöstä pyydetään tänä vuonna ensi kertaa suoraan kaupunkilaisilta.

- Valintaa kehitetään nyt osallistavampaan suuntaan. Saamme uuden menettelyn avulla laajemmin erilaisia näkökulmia valintaan, kaupunginjohtaja Osmo Pieski sanoo.

Myös valitsijaraadin kokoonpanoa on muutettu. Kaupungin nimeämän kahden edustajan ja yrittäjien edustajien lisäksi mukana valintaa tekemässä on ensimmäistä kertaa edellisen vuoden kaupunkilainen.

- Valintaraadin laajentaminen tuo myös kiertoa sen kokoonpanoon, Pieski perustelee.

Ehdota ja perustele!

Vuoden orimattilalaiseksi valitaan henkilö, joka on tehnyt kaupunkia tunnetuksi tai työtä orimattilalaisten hyväksi. Oman ehdotuksensa tunnutuksen saajaksi perusteluineen voi jättää netissä https://link.webropolsurveys.com/S/AB9F250824279575 tai tuoda sen kaupungintalon neuvontaan. Ehdotukset tulee jättää viimeistään tiistaina 19.11. klo 15 mennessä.

Vuoden kaupunkilainen palkitaan joulukadun avajaisissa perjantaina 29.11. Kello 18 alkava tilaisuus korkkaa myös pian valmistuvan Varsapuiston käyttöön.

Joulukadun avajaisissa on tiedossa perinteiseen tapaan lyhyitä ohjelmanumeroita, glögiä ja piparia sekä joulupukin vierailu. Lisäksi keskustan alueen aluejohtokunta tarjoaa kaupunkilaisille makkaraa.

Samalla vietetään Olan omaa mustaa perjantaina. Kaupoissa on päivän aikana erityisiä tarjouksia ja paikalliset yrittäjät pystyttävät kojujansa kaupungintalon ja Osuuspankin väliselle alueelle.

- Tapahtuma on suunnattu erityisesti lapsiperheille! Tänä vuonna mainostamme mustan perjantain erikoistarjouksista uudella tavalla, Orimattilan yrittäjien puheenjohtaja Pirjo-Liisa Virtanen paljastaa.