Hyppää sisältöön

Wanhan Amiksen polun ja parkkialueen kevyenliikenteenväylän rakentaminen alkaa ensi viikolla.

Työ on jaettu kolmeen vaiheeseen. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan uusi liittymä Koulutieltä pysäköintialueelle parkkialueen lukion puoleiseen päätyyn. Parkkialue ja nykyinen liittymä ovat tämän ajan normaalisti käytössä.

Toisessa, marraskuun puolen välin paikkeilla alkavassa vaiheessa, kaikki kulku parkkialueelle ja Wanhalle Amikselle tapahtuu uuden liittymän kautta. Vanha ajoliittymä suljetaan ja polun rakentaminen aloitetaan parkkialueen pohjoispäätyyn.

Kolmannessa vaiheessa rakennetaan kevyenliikenteen väylä parkkialueen itäreunaan. Tässä vaiheessa käytössä on sekä vanha että uusi liittymä parkkialueelle. Tämän vaiheen alkamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Rakennustyöt valmistuvat vuoden loppuun mennessä. Alue myös päällystetään loppuvuoden aikana, mikäli sää sallii. Jos lumi sataa maahan ennen päällystystöitä, ne siirtyvät keväälle.

Kevyelle liikenteelle järjestetään kulkureitit koko työn ajaksi. Alueen liikennejärjestelyihin tulee muutoksia työn aikana ja järjestelyt saattavat muuttua myös työpäivän aikana, joten kaupunkilaisilta pyydetään tarkkaivaisuutta liikkuessa työmaa-alueen läheisyydessä.

Urakoitsijan työnjohdon yhteystiedot:
VILPPU PAAJANEN
TYÖNJOHTAJA
0400 428 552

Urakan valvojan yhteystiedot:
JANNE KOMULAINEN
Kunnallistekniikan työnjohtaja
Tekninen toimiala, yhdyskuntatekniikka
p. 044 781 3619

Urakan tilaajan edustajan yhteystiedot:
SEPPO MÄÄTTÄ
Tekninen johtaja
Tekninen toimiala, yhdyskuntatekniikka
p. 044 781 3870

 Tyomaa alue Wanhan Amiksen polku