Hyppää sisältöön

Tältä sivulta löydät viimeisimmät kaupungin tiedotteet. Kaupungin ilmoitukset löydät ilmoitustaululta

Orimattilan kaupunki kilpailutti lukuvuoden 2019-2020 esi- ja perusopetuksen koulukuljetukset. Kuljetukset oli jaettu 11 tarjouskohteeseen ja kohteissa on yhteensä 290 kuljetusoppilasta.

- Saimme tarjouksen 6 tarjoajalta. On hienoa, että koulukuljetukset tulee ajamaan vakiintuneesti paikalliset taksiyrittäjät, sanoo sivistystoimialan talouspäällikkö Jari Railio.

Kuljetuksia hoitavat tulevana lukuvuotena Orimattilan Taksikeskus Oy, Mika Nieminen, Taksi Rosenlund Ky ja Jouni Majala. Valituilla yrityksillä on mahdollisuus jatkosopimuksiin lukuvuosille 2020-2021 ja 2021-2022.

Uudenmaan ELY-keskus kilpailutti Myrskylästä Orimattilan yhteiskouluun ajavan linjavuoron 3.6.2019-31.5.202. ELY-keskus solmi reittipohjaiset käyttöoikeussopimuksen Koiviston Auto Oy:n kanssa. Tulevana lukuvuonna Myrskylästä tulee Orimattilan yhteiskouluun 57 oppilasta.

Orimattilalaisten oppilaiden bussikuljetukset hoidetaan LSL:n nykyisillä kouluvuoroilla. Kouluvuorot ovat kaikille avointa julkista joukkoliikennettä, jota muutkin voivat käyttää normaalin maksukäytännön mukaisesti.