Hyppää sisältöön

Kaupungin avustusta myönnetään niihin kohteisiin, joihin on haettu ja saatu myönteinen valtionavustuspäätös edellisenä vuonna, eli vuonna 2020.
Valtionavustusta voi saada esimerkiksi siltojen ja vaativimpien rumpujen uusimiseen ja peruskorjaukseen tai routavaurioiden korjaukseen, tien kantavuuden parantamiseen ja liikenneturvallisuuden perantamiseen, kuten kaarteen oikaisuun, liittymän parantamiseen tai tielinjan siirtämiseen. Pieniin, alle 10.000 euron hankkeisiin ei valtiolta yleensä avustusta saa.

Kaupungin avustusta voidaan myöntää määrä, joka valtionavustuksen ja kaupungin avustuksen yhteismääränä on enintään 80% valtionavustuksessa hyväksytystä kustannuksesta.

Perusparannusavustusten hakuaika päättyy perjantaina 29.1.2021 klo 15:00.

Anomus saa olla vapaamuotoinen, jossa otsikkona Hakemus yksityistien perusparannusavustuksesta Orimattilan kaupunki. Lisäksi tiekunnan nimi, yhteyshenkilö, pankkitilin nro, ELY-keskuksen valtionavun päätösnro, kustannukset, haettavan avustuksen summa ja nimenkirjoitusoikeuden omaavan / omaavien allekirjoitus / allekirjoitukset.
Anomuksen liitteenä Valtionavustuksen myönteinen päätös ja päätökseen liittyvät asiakirjat.

Lisätietoja voi kysyä soittamalla puh. 044 7813584/Saila Iivonen tai sähköpostilla

Elinvoima- ja tekninen valiokunta