Hyppää sisältöön

Nuorisovaltuusto

Nuorisovaltuusto on puoluepoliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton ja sen jäsenet ovat 13-22-vuotiaita orimattilalaisia. Valtuusto edustaa nuoria ja heidän näkemystään heitä koskevissa asioissa.

Lue lisää https://www.orimattila.fi/paatoksenteko-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/nuorisovaltuusto

Lapsiperheiden palveluiden asiakasraati

Asiakasraadin tarkoituksena on saada asiakkaiden mielipiteet ja kokemukset toiminnan kehittämisen ja suunnittelutyön pohjaksi. Asiakasraati toimii osana perhekeskuksen toimijaverkostoa ja se kokoontuu viisi kertaa vuodessa.

Lue lisää https://www.orimattila.fi/paatoksenteko-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/lapsiperheiden-palveluiden-asiakasraati

Terveyskeskuksen palveluiden asiakasraati

Asiakasraadin tarkoituksena on saada asiakkaiden mielipiteet ja kokemukset toiminnan kehittämisen ja suunnittelutyön pohjaksi. Asiakasraatiin kuuluvat Terttu Franssila, Jaakko Ilmeen, Lahja Kanerva, Jukka Kuosa, Keijo Lehtinen, Ritva Nyman, Eila Sallinen ja Eija Siira. Raatia vetää osastonhoitaja Ritva Luoto.

Vanhus- ja vammaisneuvosto

Orimattilan kaupungin vanhus- ja vammaisneuvoston tehtävänä on edistää ja seurata ikäihmisten, vammaisten ja toimintakyvyltään rajoittuneiden henkilöiden arjen sujuvuuteen liittyviä tarpeita Orimattilan alueella. Neuvosto edistää ikäihmisten ja vammaisten vaikuttamismahdollisuuksia kunnalliseen päätöksentekoon sekä tekee aloitteita ja antaa lausuntoja eri viranomaisille.

Lue lisää https://www.orimattila.fi/paatoksenteko-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/vanhus-ja-vammaisneuvosto

 

Toimintakertomukset:

  pdf Vuosi 2019 (1.19 MB)

  pdf Vuosi 2020 (1.53 MB)

  pdf  Vuosi 2021 (1.33 MB)

Veteraaniasiain neuvottelukunta

Orimattilan veteraaniasiain neuvosto ottaa kantaa ja antaa lausuntoja ikääntyneiden, sotaveteraanien ja invalidien elämään liittyvissä asioissa.

Lue lisää https://www.orimattila.fi/paatoksenteko-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/veteraaniasiain-neuvottelukunta